söndag 3 juni 2018

3/6-18

Jag ber om ursäkt för att mitt inlägg kommer först nu, sent söndag kväll. Veckans planering finns ju iallafall här till höger. ;)

Den här veckan har vi i princip jobbat klart i Nyckeln till skatten. Några har lite kvar att rätta och göra klart, men under kommande vecka kommer nog samtliga att vara klara. Vi kommer att skicka hem böcker allteftersom de blir färdiga, så blir det inte så mycket att släpa på sista dagarna. Det vore ändå bra om ni skickar med ert barn en kasse till skolan, så de har något att bära hem sina saker i ifall de inte får plats i väskan. Skicka med den så snart som möjligt - den kan ligga i bänken tills den behövs.

På tisdag går vi till Lagmansskolan och hälsar på i de nya klasserna. Vi ska vara där kl 9:00-10:30, så det blir bara en kort stunds idrott för B-gruppen innan vi ska gå. (De behöver därför inte ha med sig några idrottskläder.)

På onsdag är det Sveriges nationaldag och vi är lediga från skolan.

På torsdag åker vi på klassresa till Omberg och Vadstena. Ni har fått hem information om denna dag. Glöm inte att skicka med egen matsäck ifall ni inte har anmält att ert barn ska ha lunchpaket från skolan. Extra dryck är viktigt att alla har med sig - det ser ju ut som om värmen ska hålla i sig. Glöm inte att smörja in era barn eftersom vi kommer att vara utomhus hela dagen. En glad överraskning är att Susanne kommer att följa med den här dagen! :)

Vi vill också påminna om sommarfesten 13/6 kl 18:00. Vi återkommer inom kort med mer information.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar