lördag 24 mars 2018

24 mars 2018

Den här veckan har vi gjort ett par nationella prov i svenska. Vi hoppas att vara klara med svenskan till påsklovet. Självklart kan det bli en del eftersläntrare om någon varit sjuk. Vi får se om dessa hinns med före påsk eller om vi får ta dem efter.

Rättstavningen till nästa vecka handlar om J-ljudet. J-ljudet kan ju stavas på många olika sätt, men nästa vecka koncentrerar vi oss på ord som stavas med j eller g. Resten tar vi efter påsk.

Det var studiedag i onsdags och sen var Anders ledig torsdag och fredag. OM barnen ska ha matteläxa så kommer den på måndag.

Det är ingen läsläxa den här veckan eftersom vi är lediga på fredag. Vi önskar förstås att barnen läser ändå - i andra böcker hemma. Att läsa är ju alltid viktigt. ;) Ny läsläxa kommer på torsdag och är till v 15.

På torsdag är det skärtorsdagen. Då kommer vi att göra påskkort. De barn som vill får klä ut sig - det behöver inte vara påskinpirerat. Däremot får man inte ha mask eller "vapen" förstås. Samma regler som tidigare utklädning alltså. ;)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar